Møt barna

Foreningen To Hender støtter 8 barn i Lira, Uganda.

De går på skole, leker og deltar i husarbeid. I helgene går de i kirken før de stikker innom gården og ser til dyrene. Barna blir tatt hånd om av Matron som er ansatt av Foreningen for å sørge for at daglige gjøremål blir gjort og at barna har en voksen tilgjengelig til enhver tid.  

Anna Auma
Anna er født i 2001 og er den yngste jenta fra første gruppe. Hun er et sjarmtroll med en spesiell utstråling og et smil som kan få enhver til å smelte. Anna er sosial og snakker gjerne med både utenlandske gjester og naboer i Lira. Hun er en av de beste elevene på skolen og ønsker å bli sykepleier.
Atupa Allan
Alan er født i 2000. Han er en nysgjerrig og målrettet gutt som får eksepsjonelt gode karakterer fra skolen. Han er veldig sårbar, men er flink til å ta imot omsorg og er selv både oppmerksom og hjelpsom mot andre. Allan ønsker å bli pilot.
Sharon Akwii
Født i 2000. Sharon trives godt med å gjøre husarbeid og jobbe med jordbruk. Hun er praktisk anlagt, men gjør det ikke så bra i teoretiske fag. Hun er likevel alltid beredt til å gjøre en innsats og tar i et tak der det er behov. Hun er en åpen og nysgjerrig jente som er opptatt av at andre skal ha det bra. Sharon har lyst til å bli advokat
Innocent Oluji
Innocent er født i 2002. En stille og tilbaketrukken gutt som foretrekker å være innenfor de rammene han er vandt med. Han var lenge veldig usikker på hvem han kunne stole på, men har blitt tryggere og mer utadvendt nå som han vet han ikke skal bli sendt tilbake til flyktningleiren. Innocent har utfordringer på skolen, men får ekstraundervisning. Han drømmer om å bli lege.
Monica Acoli
Jonathan Okello
Barbara Ajok
Mercy Akulu